PODCASTS

UNCOVER YOUR WELL-BEING
WITH ”HUMAN CHANGE”

”Human Change
med
Daniel Magnusson”

Podcasten ”Human Change” tar dig med på en fascinerande resa mot självinsikt och personlig utveckling. Genom att utforska de universella principerna som ligger bakom allt mänskligt beteende, och hur de påverkar vår upplevelse av världen, kan du öppna upp en helt ny värld av möjligheter och upptäcka en djupare nivå av självmedvetenhet.

Podcasten bygger på Sydney Banks, en av de mest inflytelserika filosofer inom den nya psykologin, lära och upptäckt av de tre principerna (naturlagarna) Mind, Consciousness och Thought. Den här kunskapen och insikten har varit till stor hjälp för hundratusentals människor runt om i världen genom att de har förstått hur de här principerna påverkar alla aspekter av deras liv, inklusive handlingar, tankar och känslor.

Som värd för podcasten, med års erfarenhet som coach och utbildare, guidar jag dig genom en spännande resa som kommer att förändra ditt liv på sätt du aldrig trodde var möjligt. Våra intervjuer med svenska och utländska gäster ger dig en unik inblick i hur du kan förbättra din mentala hälsa och uppnå dina personliga mål.

Vill du förstå hur din upplevelse av världen skapas eller önskar du att må bättre, få sinnesro och känna dig psykiskt stark?

Podcast är för dig som vill upptäcka de universella principerna bakom allt mänskligt beteende och fördjupa din förståelse om dem för att förbättra ditt liv. Börja din resa mot insikt, förståelse och visdom idag.

Lyssna på podcasten idag på iTunes, Spotify, Google Podcast, Audible eller någon annan av dina favoritplattformar för podcasts.

Podcast med Daniel Magnusson

Medverkan som gäst i podcasts
(klicka på bilderna för att lyssna)

Sälj & Kommunikationspodden

Min coachkollega Michael Kröger och jag hade en podcast mellan 2015 och 2019, Sälj & Kommunikationspodden.

I vår podcast har vi tagit upp ämnen inom försäljning och kommunikation. Enligt oss så är allt sälj och kommunikation, oavsett vad det står på ditt visitkort!

Du hittar alla våra 203 avsnitt här nedanför eller på iTunes, Acast, Spotify och andra ställen där du hittar poddar!

Till Framgång Tillsammans

Hör av dig

Bli den bästa versionen av dig själv med min coaching.

Kontakta mig nu för att ta det första steget mot en varaktig förändring.

Get Social

Instagram

Instagram