UTBILDNINGAR

VI SÄLJER OSS SJÄLVA I ALLT VI GÖR
Träna er inom kommunikation, sälj och presentationsteknik

Vägen till lönsamhet: Säljutbildning för coacher

Vill du som coach ta din verksamhet till nästa nivå?
Drömmer du om att ha en konstant ström av kunder och kunna livnära dig på din passion för coaching?
Då är vårt säljprogram skräddarsytt för dig!

Under 6 intensiva veckor kommer vi guida dig genom en transformations resa för att boosta din försäljningsförmåga. Med vårt program kommer du inte bara att lära dig beprövade säljtekniker och strategier, utan också utveckla de viktiga förmågorna att skapa starka och långvariga kundrelationer.

Vi förstår de unika utmaningar som coacher står inför när det gäller att attrahera och behålla kunder. Genom vår expertis och erfarenhet har vi utformat en strukturerad plans som sträcker sig över 6 veckor som kommer att ge dig verktygen och insikterna du behöver för att uppnå en konsekvent ström av nya kunder och en stabil inkomst som coach.

Under våra tvåtimmars online-träffar varje vecka kommer vi att dyka djupt in i olika aspekter av försäljning som är specifikt anpassade för coacher. Du kommer att lära dig hur du kan identifiera och nå din idealiska målgrupp, bygga förtroende och relationer med potentiella kunder, samt hantera invändningar och förhandla fram win-win-lösningar.

Men vi stannar inte där. Mellan träffarna kommer du få anpassade aktiviteter och uppgifter som hjälper dig att applicera och befästa dina nya kunskaper. Du kommer att få stöd och feedback från vårt team av experter för att säkerställa att du är på rätt spår och att du kontinuerligt utvecklar dina försäljningsfärdigheter.

Det är dags att ta kontroll över din framtid som coach. Sluta kämpa med att hitta kunder och istället fokusera på att skapa meningsfulla transformationer för dem du coachar. Med vårt säljprogram kommer du inte bara att öka din kundbas, utan också kunna leva på din passion och göra en verklig skillnad i människors liv.

Är du redo att ta steget mot framgång?

Anmäl ditt intresse till vårt säljprogram för coacher idag och låt oss tillsammans ta din coachingverksamhet till nya höjder!

Kursdatum:
1 september
8 september
15 september
22 september
29 september
6 oktober

Bokning/intresseanmälan sker via knappen nedan.

Kursstart: Fredagen den 1 september
Tid: 14.30 – 16.30
Plats: Zoom
Antal deltagare: 16
Pris: 4 595 kr inklusive moms
Arrangör: Denna kurs anordnas av Daniel Magnusson (Human Change AB) & Joakim Rasmussen (Din Sikt i Livet)

Företagsanpassade utbildningar

Erfaren utbildare och facilitator – Specialiserad på att leverera högkvalitativa utbildningar

Som en erfaren facilitator och utbildare är jag specialiserad på att leverera utbildningar på flera olika ämnen till utländska och svenska företag runt om i världen. Genom åren har jag arbetat med många olika organisationer och branscher och har skapat en mångsidig uppsättning av kunskaper och färdigheter som gör mig till en idealisk kandidat för att leverera högkvalitativa utbildningar.

Jag har en gedigen erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och har hjälpt många organisationer att navigera genom tuffa perioder genom att utveckla effektiva ledarskapsstrategier som hjälper medarbetare att anpassa sig till förändringar. Jag har också utvecklat utbildningar inom försäljning, coaching, ledarskap, presentationsteknik, förhandlingsteknik, kommunikation och virtuella team för att hjälpa organisationer att utveckla de färdigheter som krävs för att driva sina verksamheter framåt.

När jag skräddarsyr mina utbildningar tar jag alltid hänsyn till kundens behov och mål och använder en interaktiv och engagerande lärandemetod för att säkerställa att deltagarna är fullt utrustade med de färdigheter och kunskaper som behövs för att nå sina mål. Med min förmåga att utbilda på både svenska och engelska är jag en idealisk partner för organisationer som strävar efter att förbättra sina verksamheter och hjälpa sina medarbetare att utvecklas.

Om ni vill ta er organisation till nästa nivå och öka lönsamheten är ni på rätt plats. Som erfaren utbildare har jag konsekvent fått höga betyg från mina deltagare och jag är redo att hjälpa er att nå era mål. Kontakta mig för att diskutera hur jag kan anpassa mina tjänster efter era behov.

Sätt fart på er organisations utveckling idag och låt oss hjälpa er att uppnå framgång.

Begär en offert som passar just era behov genom att kontakta oss nu!

Bättre kommunikation utbildning

Presentationsteknik

Vill du ta er karriär eller ert företag till nya höjder?

Då behöver ni ha en övertygande och inspirerande kommunikationsstil som kan imponera på er ”publik”. Och det är precis vad min utbildning i presentationsteknik handlar om.

Under 1–2 dagar kommer jag att hjälpa er att förbättra era presentationer och ta er talarkonst till nya höjder. Jag lovar att ge er det självförtroende och den tydlighet som ni behöver för att överträffa era förväntningar och imponera på era åhörare. Min utbildning i presentationsteknik är en av mina mest eftertraktade kurser, och det finns en god anledning till det.

Jag tror på att praktisk träning med feedback är det bästa sättet att förbättra sin presentationsteknik. Därför är min utbildning i presentationsteknik fokuserad på praktiska övningar och feedback, så att ni kan utvecklas snabbt och effektivt. Dessutom skräddarsyr jag min utbildning efter dina specifika behov och önskemål, så att du kan få det mest effektiva resultatet som möjligt.

Välj mellan individuell eller grupp-utbildning beroende på era behov och önskemål. Om ni föredrar att lära er tillsammans med andra, kan jag ordna ett upplägg där ni kan lära er tillsammans och ge feedback till varandra. Om du däremot föredrar en mer personlig och anpassad träning, så kan jag ordna en individuell utbildning där jag kan fokusera på dina specifika styrkor och svagheter.

Så vad väntar du på?

Ta det första steget mot att bli framgångsrika presentatörer och ta kontakt med mig idag! Jag hjälper er att förbättra er presentationsteknik på ett sätt som passar just er och verksamhetens. Låt mig visa er vägen till en ny nivå av kommunikationsfärdigheter och imponerande presentationer.

Begär en offert som passar just era behov genom att kontakta oss nu!

Presentationsteknik

Försäljningsutbildning – Bli ”Discouragement Proof”

Är ni trötta på att inte nå era försäljningsmål? Vill ni öka er försäljningsförmåga och bli bättre säljare? Då är det dags att investera i en försäljningsutbildning.

En utbildning inom försäljning är en av de mest värdefulla investeringar som ni kan göra för att förbättra er försäljningsförmåga och maximera er inkomstpotential. Genom en välstrukturerad utbildning kan ni lära er att identifiera kundbehov, hantera invändningar, bygga relationer och stärka ert självförtroende.

Vi erbjuder en omfattande utbildning inom försäljning som är utformad för att hjälpa säljare på alla nivåer att nå sina mål. Våra erfarna utbildare använder sig av beprövade metoder och verktyg för att hjälpa er att förbättra er försäljningsteknik och uppnå resultat på kortare tid.

Vår försäljningsutbildning inkluderar ämnen som:

  • Mentalt förberedande

  • Relationsskapande och förtroendeskapande

  • Försäljningstaktik och strategier

  • Kundbehovsanalys

  • Kreativ problemlösning

  • Presentationsteknik

  • Invändningshantering

  • Förhandlingsteknik

Vi tror på att det är viktigt att anpassa utbildningen efter deltagarnas behov och erfarenheter. Därför skräddarsyr vi varje utbildning för att passa just er organisation och deltagare. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna säljare, kan vi skapa en utbildning som passar era behov.

Våra försäljningsutbildningar är högkvalitativa och lärorika. De ger er möjligheten att träna och öva era nya färdigheter i en säker och stödjande miljö. Vi är säkra på att ni kommer att märka en förbättring i er försäljningsförmåga efter att ha deltagit i vår utbildning.

Jag erbjuder utbildningar på svenska och engelska och är en erfaren utbildare som ständigt får höga betyg från deltagarna.

Ta kontakt med mig idag för att höra mer om hur jag kan hjälpa er bli de säljare ni vill vara och maximera er försäljningspotential.

Begär en offert som passar just era behov genom att kontakta oss nu!

Välj din egen framgång

Game Changers har ordet

”If they don’t see or hear you, you don’t exist! And if you don’t exist in their life, conscious or unconscious, then you can’t make an impact in their life!”
Daniel Magnusson

“Daniel ger sånt intryck att jag aldrig varit rädd för att ställa frågor som jag kanske inte skulle fråga andra om.”

Eva Werneholm

Sundnäs

“Jag har växt som person och känner mig tryggare och mer självsäker som chef och ledare.”

Ingela Almströmer

“Min verksamhet har ökat omsättningen med 100% på två år.”

Anna Tebelius Bodin

Till Framgång Tillsammans

Hör av dig

Bli den bästa versionen av dig själv med min coaching.

Kontakta mig nu för att ta det första steget mot en varaktig förändring.

Get Social

Instagram

Instagram