OM DANIEL MAGNUSSON

Du är värd den framgång du vill ha!

Vad driver dig till din framgång?

Med säkerhet, öppet sinne och stor förståelse lockar jag fram ditt driv och mod till att vilja göra den förändring som krävs, för att du ska nå den framgång du vill ha!

För mig är det viktigt att skapa trygga, roliga och avslappnade möten, som gör att du vågar ta nästa steg.

Oavsett vem du är, vad du har för yrkesroll eller bakgrund, möter dig där du är i livet med rak och tydlig kommunikation och ett öppet hjärta.

Jag är nyfiken på dig, dina tankar, drömmar och vill att du lyckas.

Coach Daniel Magnusson

Jag får ofta höra följande feedback från mina klienter.

”Du har ett stort hjärta.”

”Pricksäker och snabbtänkt.”

”Du är snabb på att se vad som orsakar problemen och vad som ligger bakom symtomen.”

”Hjälper med extern och inre kommunikation.”

”Empatisk förmåga och har lätt att nå fram till människor.”

”Du skapar en känsla av lugn och säkerhet.”

”Samtal som ger perspektiv, ny energi för att våga ta nästa steg.”

”Du ger mig en spark full av kärlek i arslet.”

”Daniel Magnusson är en inspirerande Coach med hög kompetens inom sitt område.”

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa mina kunder och klienter att påverka sin egen situation och utveckling. Mina framgångar ligger bland annat i att kunna angripa klientens olika utmaningar och anpassa min coaching för varje person.

Efter ett antal år inom olika yrkesområden kom jag till insikt om att jag ville ta ett kliv framåt i livet och kunna påverka min egen framgång på ett nytt sätt. Det ledde till att starta eget 2012 och sedan en certifiering som ICF Coach, 2014 efter 1 år lång coachutbildning.

Som coach hjälper jag mina klienter att se saker utifrån och tydliggöra aktiviteter och områden som de inte alltid är medvetna om själva. Ofta finns svaren redan hos personen och ibland kan de behöva hjälp att hitta dem. Genom att få perspektiv på utmaningar de står inför och få diskutera problemen och svårigheterna kan det ge helt nytt synsätt och ökad motivation.

Ta kontakt nedan, prova på och hitta din framgång du med!

Till Framgång Tillsammans

Hör av dig

Första steget på en resa är det absolut viktigaste steget!
Ta steget och ta kontakt med mig. Låt oss utforska möjligheterna om vi kan skapa framgång tillsammans! Ser fram emot din kontakt.

Get Social

Instagram

  Jag godkänner**
  ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.

   Jag godkänner**
   ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.

   Instagram