OM DANIEL MAGNUSSON

Du är värd den framgång du vill ha!

Vill du uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar?

Som coach är min främsta prioritet att hjälpa mina klienter uppnå sina personliga och professionella mål. Med min erfarenhet inom coaching och min förståelse av de universella principerna som skapar den mänskliga upplevelsen kan jag stödja dig genom att identifiera hinder, hitta lösningar och utveckla en handlingsplan för att uppnå de resultat du strävar efter.

Jag har både studerat och utbildat i ledarskap, kommunikation, försäljning, presentationsfärdigheter, förhandlingsteknik och team building, och har över 2500 timmars erfarenhet av coaching. Genom att alltid hålla mig uppdaterad på de senaste teknikerna och verktygen, kan jag anpassa min coaching efter dina specifika behov och utmaningar.

Med min hjälp kan du upptäcka nya områden där du kan förvandlas och utvecklas, minska stress och öka effektiviteten både i ditt personliga och professionella liv. Jag tror på att skapa en trygg och stöttande miljö där du kan växa och nå dina mål, utan att känna dig dömd eller kritiserad.

Låt mig hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och öka din självkänsla så att du kan uppnå din fulla potential.

Boka ditt kostnadsfria samtal idag och få klarhet i vad du behöver göra för att uppnå dina drömmar, samtidigt som du får stöd och vägledning från en erfaren coach.
Ta det första steget mot att uppnå dina mål på ett hållbart sätt!

Coach Daniel Magnusson

Jag får ofta höra följande feedback från mina klienter.

”Du har ett stort hjärta.”

”Pricksäker och snabbtänkt.”

”Du är snabb på att se vad som orsakar problemen och vad som ligger bakom symtomen.”

”Hjälper med extern och inre kommunikation.”

”Empatisk förmåga och har lätt att nå fram till människor.”

”Du skapar en känsla av lugn och säkerhet.”

”Samtal som ger perspektiv, ny energi för att våga ta nästa steg.”

”Du ger mig en spark full av kärlek i arslet.”

”Daniel Magnusson är en inspirerande Coach med hög kompetens inom sitt område.”

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa mina kunder och klienter att påverka sin egen situation och utveckling. Mina framgångar ligger bland annat i att kunna angripa klientens olika utmaningar och anpassa min coaching för varje person.

Efter ett antal år inom olika yrkesområden kom jag till insikt om att jag ville ta ett kliv framåt i livet och kunna påverka min egen framgång på ett nytt sätt. Det ledde till att starta eget 2012 och sedan en certifiering som ICF Coach, 2014 efter 1 år lång coachutbildning.

Som coach hjälper jag mina klienter att se saker utifrån och tydliggöra aktiviteter och områden som de inte alltid är medvetna om själva. Ofta finns svaren redan hos personen och ibland kan de behöva hjälp att hitta dem. Genom att få perspektiv på utmaningar de står inför och få diskutera problemen och svårigheterna kan det ge helt nytt synsätt och ökad motivation.

Ta kontakt nedan, prova på och hitta din framgång du med!

Till Framgång Tillsammans

Hör av dig

Bli den bästa versionen av dig själv med min coaching.

Kontakta mig nu för att ta det första steget mot en varaktig förändring.

Get Social

Instagram

Instagram