COACHING

NÅ DIN STÖRSTA POTENTIAL
Ansök om ett kostnadsfritt utforskande samtal.

Jag vill hjälpa dig att uppnå den livsstil du alltid har drömt om!

Oavsett om det gäller affärer, ledarskap, försäljning, personlig utveckling, karriär eller relationer, så kan jag hjälpa dig att ta nästa steg i din resa.

Med över 10 års erfarenhet och mer än 2500 timmars coaching, har jag hjälpt hundratals klienter att uppnå sina mål. Är det din tur att förvandla ditt liv nu?

Vi kan träffas personligen eller virtuellt för att diskutera dina behov och önskemål. Tillsammans kommer vi att skapa en plan för att uppnå dina mål och skapa den förändring du vill se i ditt liv.

Varför vänta? Låt mig hjälpa dig att transformera ditt liv, boka in ett kostnadsfritt utforskande samtal!

ÅRETS BÄSTA DRAG

SOM DU ALDRIG KAN FÖRLORA
Boka ett coachsamtal idag.

Vad är coaching?

ICF, International Coaching Federation, definierar coaching som ett samarbete mellan klient och coach för att uppnå personlig och professionell potential genom en tankeväckande och kreativ process. Coachen utgår från att klienten är expert på sitt eget liv och arbete, vilket innebär att coachen inte ger råd utan ställer frågor för att inspirera självinsikt och nya insikter.

En kvalificerad coach ansvarar för att utforska, klargöra och hålla samtalet inom ramen för klientens mål genom aktivt lyssnande och närvaro. Genom direkt kommunikation uppmuntrar coachen självinsikt hos klienten och ställer kraftfulla frågor för att klienten ska få nya insikter och lösningar. Coachen skapar goda förutsättningar för att klienten ska ta ansvar och göra framsteg.

Coaching används för att hitta lösningar på problem och utveckla befintliga styrkor. ICF har definierat elva kärnkompetenser som utgör grunden för professionella coacher. Dessa kärnkompetenser är uppdelade i fyra grupper och utgör en avgörande del av ICF:s certifieringsprocess.

ICF skiljer mellan coaching och rådgivning, där rådgivning innebär att överföra expertkunskap medan coaching syftar till att hjälpa klienten att själv komma fram till sina önskade mål. En kvalificerad coach ställer frågor för att klienten ska nå självinsikt och ta ansvar för sina framsteg.

Boka en tid för dig och ett samtal om framtiden

Om du hade egen tid och min fulla närvaro och erfarenhet där vi bara skulle fokusera på dig, vad skulle du vilja få ut av det samtalet?

Tidigare klienter har ordet

“I’ve really appreciated Daniel’s help over the last few months. I have recently started my own business and he has enabled me to focus on all the right things, instead of all the wrong things!”

David Locke

Boka en tid för dig

Boka ditt kostnadsfria samtal idag och få klarhet i vad du behöver göra för att uppnå dina drömmar, samtidigt som du får stöd och vägledning från en erfaren coach.

Till Framgång Tillsammans

Hör av dig

Bli den bästa versionen av dig själv med min coaching.

Kontakta mig nu för att ta det första steget mot en varaktig förändring.

Get Social

Instagram

Instagram